Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Strada George Enescu, Nr. 23

+40 785 238 910

8 Wine & Jazz cu Sorina Rotaru si Ciprian Pop

iun.

08

Joi, 8 iunie, începând cu orele 20.00, LUGO vă invită la un cocktail de jazz, plin de ingrediente armonice si preparat cu multa pasiune de Sorina Rotaru (voce) si Ciprian Pop (chitara).

De la ora 20:00, va incalzim mintea, sufletul si spiritul cu un concert de jazz sustinut de catre duo-ul format din Sorina Rotaru – voce, si Ciprian Pop – chitara.

Primul lucru prin care se remarca Sorina Rotaru este spiritul său artistic pe care îl manifestă prin dedicare și autenticitate în muzică și în design. A început aprofundarea jazzului, inspirată de improvizație, de interplay-ul dintre muzicieni și de înregistrările legendare ale interpretei Sarah Vaughan. În ceea ce privește abordarea stilistică, ea se identifică poate cel mai mult cu perioadele bebop, cool și modal atat ca ascultător cât și ca performer.

CIPRIAN POP este un chitarist apreciat si solicitat in peisajul jazz-ului romanesc, a sustinut numeroase concerte, colaborand de asemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion etc.

Domeniile Urlati sunt responsabili cu vinul de calitatea si cu degustarea lui.

Locurile sunt limitate, intrarea la concert se face numai pe baza de rezervare.

Strada George Enescu, Nr 23
Rezervari: 0785 238 910

Share this with friends