Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Strada George Enescu, Nr. 23

+40 785 238 910

Jazz & Wine In The Garden

mai

25

Joi, 25 mai, începând cu orele 20.00, LUGO vă invită la un cocktail de jazz, plin de ingrediente armonice si preparat cu multa pasiune de Sorina Rotaru (Voce) si Alexandru Olteanu (Pian).

Primul lucru prin care se remarca Sorina Rotaru este spiritul său artistic pe care îl manifestă prin dedicare și autenticitate în muzică și în design. A început aprofundarea jazzului, inspirată de improvizație, de interplay-ul dintre muzicieni și de înregistrările legendare ale interpretei Sarah Vaughan. În ceea ce privește abordarea stilistică, ea se identifică poate cel mai mult cu perioadele bebop, cool și modal atat ca ascultător cât și ca performer.

Alexandru Olteanu a studiat pianul începând cu vârsta de 7 ani la Liceul de Arte „Marin Sorescu”. După 12 ani în care a studiat pianul clasic, dorea să devină pianist concertist, însă și-a descoperit pasiunea pentru muzica improvizată, acest lucru direcționându-l inevitabil către jazz. În 2012, a obținut „Premiul pentru cel mai bun pianist” la Festivalul de Jazz de la Târgu-Mureș și, în 2013, Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train.

Locurile sunt limitate, intrarea la concert se face numai pe baza de rezervare.

Strada George Enescu, Nr 23
Rezervari: 0785 238 910

Share this with friends