Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Strada George Enescu, Nr. 23

+40 785 238 910

Live Music & Band Special Guest Mihaela Alexa si Sorin Zlat

iul.

14

Lugo Restaurant & Lounge se transformă în fiecare vineri pe ritmuri de muzica live într-un club în care iubitorii genului sau pur și simplu cei care doresc să asculte muzică de calitate, feriți de agitația orașului, se vor simți ca acasă! 

Incepand cu ora 20:00, cei doi artisti, Mihaela Alexa (voce) si Sorin Zlate (pian) dau viata unora dintre cele mai iubite hituri ale tuturor timpurilor, intr-o interpretare originala si seducatoare.

Sorin Zlat este un cunoscut pianist român și compozitor de jazz. În compozițiile sale, abordează diferite stiluri, de la cool jazz, latin, la bossa nova, post-bop și clasic. Prin această fuziune de stiluri, trupa al cărui fondator este, “Sorin Zlat Trio” a câștigat recunoașterea pe scena jazz-ului din România și din străinătate, bucurându-se de numeroase concerte la diverse festivaluri de jazz din țară, dar și de peste hotare (Elveția,S.U.A,Spania, Israel, Belgia, Turcia, Franța, Italia, Anglia,Olanda). Sorin Zlat a cântat în cluburi celebre cum ar fi: Vortex, Pizza Express, Ronnies Scott din Londra, Clubul Nardis din Istanbul, Clubul Jazz Cafe din Montreux, Clubul B-flat din Berlin, la festivaluri precum: Montreux Jazz Festival, Pera Fest Turcia, Getxo Jazz Festival Spania, Jacksonville Jazz Festival S.U.A, Monaco Jazz Festival etc. 

Mihaela Alexa este prim-solistă la „Teatrul Muzical Nae Leonard” din Galați, unde susține spectacole de Operă și Operetă. De-a lungul timpului a obținut numeroase premii importante la concursuri naționale și internaționale, cum ar fi: Premiul II la Concursul Internațional de Lied „Ada Burlui” Iași, Premiul de Excelență la Concursul de Lied Românesc la Brașov, Premiul Radio și Premiul Publicului la Concursul de Operetă „Ion Dacian” Bucuresti etc. Pe lângă bogata sa activitate în domeniul muzicii clasice, începând din 2008, Mihaela a combinat cunoștințele tehnice și experiența de solistă de operă cu afinitatea pentru jazz, explorând noi orizonturi de exprimare muzicală care i-au adus colaborări cu artiști europeni de marcă. A susținut numeroase concerte în marile orașe din țară, Europa și S.U.A, alături de Sorin Zlat Trio.

Vino in grădina urbană Lugo si bucura-te de racoare, atmosfera chic, de poveste si un nou meniu de vara delicios!

Hai vineri seara, de la ora 20:00 la terasa Lugo! Te asteptam cu muzica live in Gradina Urbană, o selectie de vinuri pe masura si preparate delicioase! 

Strada George Enescu, Nr 23
Info & rezervari: 0785 238 910

Share this with friends