Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Strada George Enescu, Nr. 23

+40 785 238 910

Lugo de Martisor-Live Music, Prosecco & You

mart.

01

Cu gandul la Martisor si la tine, Lugo a pregatit o seara asa cum ai nevoie! L-am chemat pe Sax Machine sa cante pentru tine si pentru prietenele tale.
Noi promitem ca paharele de Prosecco, din partea casei, vor veni la masa ta atata timp cat tu promiti ca vei incepe primavara cu zambetul pe buze, la Lugo Restaurant & Lounge.
——–

Aflat in centrul Bucurestiului, la 3 minute de Piata Romana, pe strada George Enescu, numarul 23, Lugo Restaurant & Lounge si-a deschis portile in vara anului 2016. Acesta propune clientilor sai o terasa de vis, iluminata cu o bolta de lumini, unde puteti veni cu persoanele dragi, un interior cu separeuri dar si spatii ‘open’ pentru grupuri mai mari, o servire impecabila iar piesa de rezistenta este reprezentata de mancarea de exceptie, unde retetele inovative ale unei experimentate echipe de Chefi face nota discordanta de alte localuri.

Lugo este un restaurant mediteraneean inconfundabil, cu linii si elemente de design vibrante. Decorul, ritmurile incitante ale muzicii de lounge si de relaxare si mirosul devastator de mancare mediteraneeana savuroasa, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurantul nostru un loc perfect pentru o iesire cu persoana iubita, prietenii sau familia.

Va invitam sa ne faceti o vizita si sa descoperiti pasiunea noastra pentru mancarea mediteraneeana!

Share this with friends