Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Strada George Enescu, Nr. 23

+40 785 238 910

Preparate culinare delicioase

Te invitam sa explorezi deliciile culinare internationale si sa gusti din vinurile romanesti si italiene alese cu pricepere de catre somelierul nostru. In privinta mancarurilor fine selectate cu grija le putem spune celor care calca pragul Lugo Restaurant & Lounge ca ne definesc cu siguranta trei cuvinte: Calitate, Deliciu si Prospetime.

    De ce Calitate?

Pentru ca la noi calitatea este cuvantul de ordine. Fiecare aperitiv, salata, fel de mancare principal sau desert este pregatit cu dragoste si migdala. Avem un ‘plating’ de exceptie, apetisant si ravisant. Fructele de mare sunt ‘vedetele’ meniului nostru insa la fel de importante sunt si pastele, pestele (dorada si somon), carnea de vita preparata cu grija in sos brun, de vin alb sau chimchurri. Deserturile ocupa un loc de cinste in bucataria Lugo iar Soufle-ul de Ciocolata cu Inghetata de Vanilie este piesa de rezistenta.

    De ce Deliciu?

Pentru ca a manca la Lugo nu inseamna doar a-ti potoli foamea ci o adevarata aventura gastronomica. O explozie de culori si gusturi delicioase, asezonate cu sosuri preparate in bucataria proprie. Prin prisma faptului ca farfuriile servite de clientii nostri se intorc goale in bucatarie reprezinta pentru noi cel mai bun etalon si acest aspect ne spune ca suntem pe drumul cel bun.

    De ce Prospetime?

Pentru ca suntem preocupati permanent de prospetimea produselor pe care le servim clientilor nostri, cautam sa lucram cu cei mai buni furnziori de fructe de mare, peste si carnuri. Beneficiile bucatariei mediteraneene pe care v-o propunem  sunt ingredientele proaspete, naturale si variate folosite, cat si modalitatea simpla si sanatoasa de preparare a acestora, rezultatul final fiind un preparat extrem de sanatos, gustos si nu in cele din urma, aspectuos.

Vino sa te surprindem plăcut, nu suntem vânzători de iluzii ci de cele mai delicioase mâncăruri asa ca te invitam sa ne suni la numarul de telefon 0785 238 910 sau completeaza formularul pentru a-ti face o rezervare.