Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Strada George Enescu, Nr. 23

+40 785 238 910

Preparate culinare delicioase

Te invitam sa explorezi deliciile culinare internationale si sa gusti din vinurile romanesti si italiene alese cu pricepere de catre somelierul nostru. In privinta mancarurilor fine selectate cu grija le putem spune celor care calca pragul Trattoria Lugo ca ne definesc cu siguranta trei cuvinte: Calitate, Deliciu si Prospetime.

Pentru ca suntem preocupati permanent de prospetimea produselor pe care le servim clientilor nostri, cautam sa lucram cu cei mai buni furnziori de fructe de mare, peste si carnuri. Beneficiile bucatariei italienești pe care v-o propunem  sunt ingredientele proaspete, naturale si variate folosite, cat si modalitatea simpla si sanatoasa de preparare a acestora, rezultatul final fiind un preparat extrem de sanatos, gustos si nu in cele din urma, aspectuos.

Vino sa te surprindem plăcut, nu suntem vânzători de iluzii ci de cele mai delicioase mâncăruri asa ca te invitam sa ne suni la numarul de telefon 0785 238 910 sau completeaza formularul pentru a-ti face o rezervare.