Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Strada George Enescu, Nr. 23

+40 785 238 910

Lugo-Rezervari

 

Pentru a putea rezerva o masă sau pentru mai multe informaţii vă rugăm sunaţi la telefon 0785.238.910 sau completaţi formularul de mai jos.

Deschis:
Luni-Duminică 11:30-24

 

 

Termeni si Conditii

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit la Trattoria Lugo   doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Trattoria Lugo poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate.

De asemenea, Trattoria Lugo poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Trattoria Lugo si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.